Gebruikers

Op het terrein zijn drie sporthallen beschikbaar. De hallen bieden faciliteiten voor verschillende sporten. Huidige gebruikers zijn middelbare scholen en MBO-onderwijsinstellingen in Apeldoorn. De hallen zijn geschikt voor (sport)verenigingen, organisaties en andere groepen die samen willen sporten en bewegen in een professionele accommodatie.

Onze gloednieuwe ASM-hal is per uur, dagdeel of hele dag te huur. Voor meer informatie of reserveren van de ASM-hal, vult u het reserveringsformulier in op deze pagina. De overige twee sporthallen (hal 2 & 3) zijn alleen voor de langere termijn verhuur. Neem hiervoor contact op met Van Riggelen Vastgoed.

Sporthal 1

Hal 1 is de ASM Hal, gebaseerd op het Athletic Skills Model: een praktisch en wetenschappelijk model uit Nederland voor veelzijdig bewegen.

ASM FSG Sport Campus
ASM Hal FSG Apeldoorn
ASM Klimmen FSG Sport Campus
ASM Hal 2 FSG Apeldoorn

Sporthal 2

Hal 2 is de zogeheten AMHC-hal, genoemd naar onze sportpartner Hockeyclub AMHC. De vloer voldoet qua afmetingen aan alle vereisten om officiële indoor voetbal- en hockeywedstrijden te houden. De hal is bovendien zeer geschikt voor dans- en spelactiviteiten. In de hal zijn geen verdere attributen aanwezig.

Sporthal 3

Hal 3 is de zogenaamde ‘basketbalhal’. De hal is voorzien van een houten sportvloer en met name geschikt voor sport en spel. In de hal zijn sportattributen aanwezig zoals matten, een volleybalnet, voetbalgoals en baskets.

FSG Sporthal 1

Reserveren ASM-hal

 

Laan van Westenenk 4 7336 AZ Apeldoorn