FSG Sportcampus is een inspirerende omgeving midden op de Veluwe, met een uniek netwerk van woonruimte, onderwijs, trainingsfaciliteiten, medische zorg en individuele begeleiding. Hier kan iedereen zijn of haar uitdaging aangaan en overwinnen. Wij geloven dat iedereen een talent en een ambitie heeft. Samen zijn wij ervan overtuigd dat sport en bewegen het middel is om dit te bereiken. Het is onze missie om hierin synergie te realiseren, talent te ontwikkelen, uitdagingen aan te gaan en te overwinnen en dromen waar te maken.

Samen trots op elkaar

Voor FSG Apeldoorn zijn samenwerkende partners van fundamenteel belang. Een goede samenwerking is de sleutel tot ons succes. Dit betekent dat we regelmatig contact zoeken, binnen en buiten de kring van samenwerkende partners van FSG Apeldoorn. Waar mogelijk breiden wij ons netwerk uit, op de FSG Sportcampus en daarbuiten. Wij ontwikkelen met elkaar activiteiten die constructief bijdragen aan het beter samen laten komen van onze gezamenlijke expertise. Op de FSG Sportcampus zijn we actief in vijf expertisevlakken.

FSG Sports

Onder FSG Sports vallen alle partners die zicht richten op sport, training en ontwikkeling. Door krachten van de verschillende onderdelen te bundelen op één complex ontstaat er synergie in het steeds bredere aanbod. Met elkaar gaan we voor een fit en vitaal Apeldoorn.

FSG Academy

FSG Apeldoorn is speciaal ontwikkeld voor student-atleten met de ambitie om naast een goede academische opleiding het beste uit hun sportcarrière te halen.

De academie biedt de unieke mogelijkheid om een voltijds sportprogramma van hoge kwaliteit te volgen in combinatie met onderwijs en huisvesting.

FSG Catering

Met veel verschillende disciplines en 24/7 bedrijvigheid op de Sportcampus mag een goede catering niet ontbreken. Met verschillende servicepakketten biedt onze campus diverse catering aan bewoners, partners en stakeholders. 

FSG Business

Beheer en onderhoud van vastgoed op de FSG Sportcampus Apeldoorn heeft vele voordelen, zeker als dit in collectief verband aangepakt wordt. Inkoopvoordeel, één aanspreekpunt, duidelijke afspraken en geen gedoe. Binnen FSG Facilities vinden de partners elkaar snel en goed op het gebied van facilitaire ondersteuning en service.

FSG Health

Binnen FSG Health werken de verschillende bedrijven samen aan het in beweging brengen en houden van professionele en recreatieve sporters. Door bij elkaar te zitten in één gebouw in een sportende omgeving ontstaat een bijzondere dynamiek waarin medische professionals en sporters elkaar vinden om samen te werken aan gezondheid en beweging.

FSG SPORT CAMPUS

FSG Apeldoorn is een inspirerende omgeving midden op de Veluwe, met een uniek netwerk van woonruimte, onderwijs, trainingsfaciliteiten, medische zorg en individuele begeleiding.

Je bent welkom!

De FSG campus is dagelijks geopend. Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze partners of gebruik te maken van de faciliteiten op de campus. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

+31 (0)6 45656172

Laan van Westenenk 4 7336 AZ Apeldoorn

info@fsgapeldoorn.com