FSG ACADEMY

CAMPUS

FSG ACADEMY

CAMPUS

Algemene informatie

De FSG-sportcampus is opgedeeld in drie gebouwen:

De campus is voorzien van bewegwijzering om gemakkelijk de weg te vinden naar de juiste locatie. Op de gevel van ieder gebouw is aangegeven welke bedrijven/organisaties gevestigd zijn in het desbetreffende pand.

Er zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig op het terrein, deze zijn terug te vinden op de plattegrond van de campus. Parkeren is geheel gratis. Voor het stallen van fietsen kunt u terecht in een van de twee fietsenstallingen.

Openingstijden campus
Maandag t/m zondag van 06:30 – 23:30 uur

Boarding informatie

Wonen, slapen en studeren
Op onze campus nabij het centrum van Apeldoorn bieden wij moderne kamers en accommodaties aan. Onze kamers bieden voldoende ruimte voor uw eigen privacy, om te studeren en te ontspannen. Voor alle kamers hebben we gedeelde faciliteiten zoals keuken, woonkamer en badkamers.

Een standaard kamer is inclusief water, gas, elektra, wifi-internet en onderhoud. De kamers zijn voorzien van een koelkast, bed met matras, tafel, stoel en een kast met voldoende ruimte om kleding en andere eigendommen op te bergen.

Koken
We bieden de mogelijkheid om eigen maaltijden te bereiden in onze gedeelde keuken. Deze is voorzien van magnetrons, kookplaten en een knusse, warme eetzaal om in plaats te nemen. Kookgerei is niet aanwezig en daarin dien je zelf te voorzien of is te koop tegen een gereduceerd tarief in het Urban Restaurant.

Sanitair
Op elke verdieping van het slaapgebouw zijn meerdere gedeelde douches en toiletten aanwezig voor zowel mannen als voor vrouwen. Deze worden dagelijks schoongemaakt om ervoor te zorgen dat de hygiëne altijd gewaarborgd blijft voor de studenten. 

Ontspannen
Studenten dienen tot rust te komen en willen soms stoom af blazen, dat is zeker nodig na een zware training of lange dag op school. Op de campus is een ontspanningsruimte aanwezig waar je gezellig kan samenkomen om te tafelvoetballen, darten of om sportwedstrijden te volgen op de televisie.

Inbegrepen faciliteiten en diensten
Bij FSG Apeldoorn zorgen we voor schoonmaakmaterialen om je kamer netjes te houden (zoals stofzuiger etc.) en hebben we een wasruimte waar je de wasmachines en drogers kunt gebruiken.

Heb je interesse, wil je onze campus zelf bekijken of wil je meer informatie? Aarzel dan niet en klik hier om contact met ons op te nemen

APELDOORN, kloppend hart van de Veluwe

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe met zijn stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beekjes. Met een bevolking van meer dan 160.000 inwoners behoort Apeldoorn tot de top tien van Nederlandse steden.

Vergeleken met andere plaatsen is Apeldoorn verrassend anders. Er zijn maar weinig steden die zoveel rust en ruimte bieden. De uitgestrekte bosrijke omgeving geeft de stad een uniek karakter. In de straten overheerst groen. Prachtige tuinen en stadsparken fleuren zowel het centrum als de wijken op. De monumentale panden, vooral in de parkwijk en de wijk Berg en Bos, geven een extra dimensie aan de locatie. 

Een van de hoogtepunten van Apeldoorn is het Koninklijk Paleis ‘t Loo. Dit is een voormalige residentie van de koninklijke familie en is nu omgetoverd tot een museum. De prachtige paleistuinen, die in de zomer open zijn, zijn een attractie op zich.

+31 (0)6 45656172

Laan van Westenenk 4 7336 AZ Apeldoorn