FSG ACADEMY

EDUCATIE

FSG ACADEMY

EDUCATIE

Wittenborg University

Wittenborg is een internationale universiteit met de primaire focus op management in relatie tot disciplines in de samenleving. De persoonlijke aandacht voor uw opleiding is erg belangrijk. Daarom nemen Ze kwaliteit serieus en zijn ze geaccrediteerd door de Nederlands Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en Stichting International Business Administration Accreditation (FIBAA).

Wij zijn een unieke business school waar “Better Yourself, Better Our World” ons motto is.

Bij Wittenborg is de missie:

Om excellentie in het onderwijzen en leren van internationale zaken en management te bevorderen, en om de beste omgeving te creëren voor studenten en personeel, waar internationalisering, diversiteit en ethiek de basis leggen voor succesvol toegepast, op onderzoek gebaseerd wereldwijd leren.

Met de hoofdcampus in Apeldoorn, laten ze studenten kennismaken met organisaties in de omgeving en regio, waardoor de economie, het culturele en sociale klimaat van de regio wordt versterkt. De locatie in Amsterdam stelt ze in staat internationale ondernemers die naar Nederland komen te ondersteunen met een ondernemende bacheloropleiding op maat. Betreed Wittenborg en je komt binnen in een zeer gemotiveerde en resultaatgerichte organisatie die opereert in een diverse en multiculturele omgeving, waarin meer dan 100 nationaliteiten werken, studeren, innoveren en socializen. Bij Wittenborg zijn ze van mening dat leren een plezierig proces moet zijn dat u in staat stelt uw doelen en ambities te ontwikkelen, en u de constante ondersteuning en de vereiste studiedruk biedt om die doelen te bereiken.

Afgestudeerden van Wittenborg zijn wereldburgers; ze koesteren respect en hebben het gevoel iets bereikt te hebben. Ze hebben ambitie ontwikkeld en zijn trots op uitmuntendheid. Ze zijn onze grootste ambassadeurs!

 

Aanmeld procedure

Wil jij deel uitmaken van FSG Apeldoorn, dat kan! Neem contact op met ons en wie weet zien wij jou binnenkort op de campus.

 

Koninklijke Marechaussee

Regelmatig wonen militairen in opleiding bij ons in het woning gebouw. De Koning Willem III Kazerne, het opleidingsinstituut van de Marechaussee ligt op slechts 1 kilometer van de campus vandaan. Militairen verblijfen voor kortere of langere duur gelang hun eigen opleiding duurt. Kamers worden zowel plenair als individueel aan militairen verhuurd. 

Politie

Regelmatig wonen politiemensen in opleiding bij ons in het woning gebouw. De Politie Academie aan de Arnhemseweg, het opleidingsinstituut van de Politie ligt op slechts 1 kilometer van de campus vandaan. Politiemensen verblijfen voor kortere of langere duur gelang hun eigen opleiding duurt. Kamers worden zowel plenair als individueel aan politiemensen verhuurd.

Aanmeldformulier

Wil jij je aanmelden bij FSG Apeldoorn? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie over de mogelijkheden.