FSG ACADEMY

EDUCATIE

FSG ACADEMY

EDUCATIE

Wittenborg University

Wittenborg is een internationale universiteit met de primaire focus op management in relatie tot disciplines in de samenleving. De persoonlijke aandacht voor uw opleiding is erg belangrijk. Daarom nemen Ze kwaliteit serieus en zijn ze geaccrediteerd door de Nederlands Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en Stichting International Business Administration Accreditation (FIBAA).

Wij zijn een unieke business school waar “Better Yourself, Better Our World” ons motto is.

Bij Wittenborg is de missie:

Om excellentie in het onderwijzen en leren van internationale zaken en management te bevorderen, en om de beste omgeving te creëren voor studenten en personeel, waar internationalisering, diversiteit en ethiek de basis leggen voor succesvol toegepast, op onderzoek gebaseerd wereldwijd leren.

Met de hoofdcampus in Apeldoorn, laten ze studenten kennismaken met organisaties in de omgeving en regio, waardoor de economie, het culturele en sociale klimaat van de regio wordt versterkt. De locatie in Amsterdam stelt ze in staat internationale ondernemers die naar Nederland komen te ondersteunen met een ondernemende bacheloropleiding op maat. Betreed Wittenborg en je komt binnen in een zeer gemotiveerde en resultaatgerichte organisatie die opereert in een diverse en multiculturele omgeving, waarin meer dan 100 nationaliteiten werken, studeren, innoveren en socializen. Bij Wittenborg zijn ze van mening dat leren een plezierig proces moet zijn dat u in staat stelt uw doelen en ambities te ontwikkelen, en u de constante ondersteuning en de vereiste studiedruk biedt om die doelen te bereiken.

Afgestudeerden van Wittenborg zijn wereldburgers; ze koesteren respect en hebben het gevoel iets bereikt te hebben. Ze hebben ambitie ontwikkeld en zijn trots op uitmuntendheid. Ze zijn onze grootste ambassadeurs!

Koninklijke Marechaussee & Politie

Regelmatig wonen militairen en politiemensen in opleiding bij ons in het woninggebouw. De Koning Willem III Kazerne, het opleidingsinstituut van de Marechaussee en de Politie Academie aan de Arnhemseweg liggen op slechts 1 kilometer van de campus. Militairen en politiemensen verblijven voor kortere of langere duur afhankelijk van de duur van hun opleiding. Kamers worden zowel plenair als individueel aan militairen en politiemensen verhuurd.